FRIDAYCINEMA: The Intern




Na The Intern neboli Stážistu jsem vyrazila včera večer. Ani nevím, kde jsem se poprvé o filmu dozvěděla, ale hodně mě navnadila ve svém videu Garance Dore, která dělala rozhovor právě s hlavní představitelkou Anne Hathaway a Nancy Meyers, režisérkou. 




Děj filmu se točí okolo Starts-Up firmy - online obchodu s módou a její zakladatelky Jules Ostin (Anne). Ta je prototypem moderní ženy, která chce skloubit práci, rodinu, přátele atd.
Druhou hlavní postavou je Ben Whitteker, sedmdesátiletý vdovec, který se nechce stát důchodcem sedícím celý den před televizí. Využije příležitosti a stane se Senior Intern právě pro Jules. 


Snímek skvěle zobrazuje dnešní uspěchaný svět, neschopnost komunikovat tváří v tvář, touhu starších lidí nevypadnout ze společnosti a být užitečný a tolikrát omílanou ženu v businessu atd. 
Navíc je neskutečně vtipný (hodně dlouho jsem nezažila, že by se lidé tolik v kině smáli, ale asi chodím na špatné filmy), má pěknou hudbu, zajímavý děj i zápletku a sympatické hlavní hrdiny. 


No a samozřejmě móda - těžiště celého filmu. Anne to moc sluší, že? 


Zkrátka a jednoduše, tohle byste měli vidět!

Nezapomeňte dát vědět, jak se Vám film líbil. Budu se těšit na Vaše komentáře. 
Karolína




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš nádherný komentář!