PROČ?



Asi by bylo na snadě napsat, proč vůbec tohle všechno dělám, proč píšu, fotím, bloguju. 
K tomu, abych tohle všechno mohla vysvětlit, se musím vrátit do roku 2010. To totiž byly prázdniny a mé patnáctileté já si prohlíželo všemi oblíbenou rubriku na Seznamu: Pro ženy. No a tam jsem narazila na článek o módních blozích. V té dávné době to u nás v republice bylo něco, co jen málo lidí znalo, blogerek bylo také poskrovnu a já tomuto rodícímu se fenoménu naprosto podlehla. 
Nejenže jsem začala sledovat všechny tehdejší blogerstar v čele se Sandrou Leopardovou s Terunou hned v patách, já si v tom kulatém roce založila vlastní fashion blog (ten už díkibohu nikde nenajdete)
Už tenkrát mě to hrozně moc bavilo, ale čím větší jsem z toho měla radost, tím méně se to samozřejmě líbilo rodičům. Teď zpětně to vidím jako správný přístup, ono co na sobě chcete v patnácti ukazovat (teď to není o nic lepší). A tak jsem blogování po roce zabalila s tím, že se k němu ještě někdy určitě vrátím. 
Celý ten mezičas jsem pak poctivě sledovala české i zahraniční blogy s tím, že jakmile dostanu příležitost, využiji ji a začnu od znova. Byla jsem prostě taková "blogerka v záloze".
No a ten čas nastal s příchodem do Prahy, na vysokou. Celý svět se mi v ten moment otočil o 180°. Studuji sice ve městě, kde jsem vždy chtěla žít, ale naprosto odříznutá od všech dosavadních přátel, kteří zůstali buď doma nebo se rozprchli na školy po celé naší vlasti. A tak tu třikrát týdně buším do klávesnice, abych jim/vám ukázala alespoň kousek z mého nového života a neztratila je tak úplně. 

Karolína


košile: Reserved, kalhoty: Reserved, boty: Baťa, kabelka:??

A jedno video na závěr - moc se mi líbí a hlavní roli si v něm střihly výše zmiňované blogerky



6 komentářů:

  1. velmi pekne, podobna kosela by sa zisla aj mne :)
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Koukala jsem na tvůj blog a máme docela podobný styl:-)

      Vymazat
  2. Mám ráda tento tvar košile. Dlouho mi v šatníku chyběla a nyní jsem se konečně dokopila koupit také jednu takovou v modrém odstínu stejně jako ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám tuto přes dva roky. Koupila jsem si ji po návratu z Norska, kde ji ženy hodně nosily.
      Problém u mě celkem je, že většinu mého šatníku tvoří modrá barva a já přitom miluji červenou :D

      Vymazat

Děkuji za Váš nádherný komentář!