BALLET IN THE WOODS



Která z nás nezatoužila alespoň jednou, stát se baletkou? Tančit lehce jako pírko, vznášet se nad prkny, které znamenají svět a být při tom neskonale elegantní a krásná? Nazouvat si piškotky, chodit po špičkách, mít záda rovná jako prkno a tvářit se mírně, přívětivě a tak trochu zasněně? Skákat a točit piruety v té nejkrásnější sukni pod sluncem? Vyjádřit pohybem celý svět a být tak neskutečně ohebná?

Miluji balet, chodím na něj do divadla, jako malá jsem asi půl roku navštěvovala hodiny a nyní tančím Jazz Dance, který si některé prvky z baletu půjčuje. Je to nádherný pocit, točit se na špičkách, skákat a tančit, nechat se unášet na vlnách hudby. Stojí to ale spoustu námahy a tvrdého tréninku, hodiny protahování a ranního vstávání s namoženými svaly. Odměnou mi je ale pocit, že i já "můžu" a byť že nejsem dokonalá, hrozně moc mě to baví. 

Baletní alias tutu sukýnka byla mým přáním již nějakou dobu. Na nápad, jak ji nosit, mě přivedla až Ivanka, která je mistryní v jejím nošení a od té doby jsem po ní toužila každým dnem víc a víc. No a pak ji najdu pod vánočním stromečkem...

Karolína


shirt: Vinted, necklace: Promod, skirt: Jane Bond, shoes: Baťa, bag: second hand



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš nádherný komentář!