CHRISTMAS DECORATION


Vánoce jako svátky klidu, míru, pohody a já bych k tomu přidala i kýče. Všude to svítí, odlesky z ozdob létají z jedné strany na druhou.  Na člověka je toho prostě někdy moc. 
Já sama mám nejradši jednoduchost okořeněnou něčím trochu blyštivým a výjimečným. Prostě nic přehnaného. Na stromečku pak uvítám slaměné ozdoby, perníčky a ořechy, taková klasika. 

Jak jste na tom s vánoční výzdobou Vy? 
Karolína

PS.: dnes si jdu kupovat barevné papíry, abych mohla rozeslat vánoční origami přáníčka. Chtěli byste návod??





CHRISTMAS DECORATION


4 komentáře:

  1. Určitě máš pravdu s tim kýčem. Obchodní centra a výzdoby amerických baráků jsou fakt přehnané, ale na Vánoce miluju decentní světýlka a svíčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme podobně. Já jsem třeba včera byla na Václaváku a moc se mi líbila světýlka na stromech podél chodníků - připomnělo mi to Berlín :)

      Vymazat
  2. Tak na ozdoby máme úplně stejný vkus :) takovou tu klasiku taky miluju. Třeba osobně miluju světýlka, ale nesnáším ty barevné. Klasické bílé světlo nebo to měkké žluté je daleko lepší! Moc krásný blog! - narazila jsem na něj přes Sandru Kisic, zaujal mě ten název. Asi sem budu chodit častěji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano - bílá světýlka jsou nejlepší, moc se mi líbí i jako dekorace do pokoje během roku, tak doufám, že je ulovím v pátek v Ikea.
      Děkuji za pochvalu a určitě budu ráda, když sem opět zavítáš! :)

      Koukni i na Instagram: https://www.instagram.com/karolina.brink/ nebo Facebook: https://www.facebook.com/cervankyranni

      Hezký den,
      Karolína

      Vymazat

Děkuji za Váš nádherný komentář!