5 THINGS THIS WEEK / 1



hedvábná halenka/ Love x Style x Life/ tutu sukně/ kniha o focení/ PS/ mixér Braun/ náhrdelník Promod/ Konec prokrastinace/ diář Papelote

1/ : S Novým rokem nanovo - nová předsevzetí, nové začátky, nový design blogu, nový typ článků, které bych vám ráda přinášela každý týden v pátek. 5 Things This Week jsem okoukala od Daphné, mé oblíbené pařížské blogerky. Tahle rubrika se mi u ní na webu moc líbí, tak snad zaujme i Vás. 


2/ : O pražském street stylu jsem již mluvila (klik), no konečně jsem se taky odhodlala něco nafotit.Ulovit nějaký pěkný outfit, není problém, jen se většinou jedná o cizince. O tom, jak rozeznat turisty od nás Čechů, vám někdy povyprávím (aneb zúročím mé letní zkušenosti).
Styl téhle čtveřice mě oslovil hlavně pro jejich pohodu a "bezstarostnost", ale při tom vkusem a inspirací pro okolí.


3 / : Bylo pondělí, měla jsem volno. Proč nezajít na výstavu? Ha, Praha mě dokáže stále překvapovat (a ne v tom pozitivním smyslu). Kdo by čekal, že v hlavním městě, o prázdninách, v tom největším turistickém ruchu budou obě expozice (Flaesh a Smysl pro umění) zavřené? Tak jsem se alespoň prošla po Hradě (btw, jsou tu nově vystaveny obrazy Tiziana - není nad studentské slevy, že?).


 4 / : Slevy, slovo které je po Vánocích snad nejvíce skloňováno. Ani mne neminuly a na pár kousků mám ještě spadeno. Hlavně v mém milovaném Promod, kde mám zálusk na tuhle hedvábnou halenku


5 / : Naposledy jsem byla v kině na Zbrusu Novém zákoně, který mě nalákal thrailerem, ale snímek sám byl na mě moc "funky". Teď v lednu mě ale nemůže minout životopisný film o Lídě Baarové s Táňou Pauhofovou v hlavní roli. Už se nemůžu dočkat!

Karolína


7 komentářů:

  1. Nový vzhled blogu je příjemnou změnou:-) Jen nápisu "Welcome morning person" jsem si doposud nikdy nevšimla a až dnes mi tedy došla i souvislost s názvem blogu.
    Diář od Papelote jsem našla i u pod naším stromečkem. Sice jiná barva, ale rozvržením stejný, tak doufám, že bude oběma skvěle sloužit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ano, "Welcome morning person" tam je schválně a mým cílem je, přidávat příspěvky již ráno, ale vychází mi to jak kdy.
      Diář od Papelote je skvělý, docela dlouho jsem si nemohla mezi těmi všemi vybrat a úplně původně jsem chtěla ten kulturní :)
      Karolína

      Vymazat
    2. U mě zvítězil diář vyrobený ve spolupráci s Cestou domů a už si do něj s radostí píšu a lepím :-)

      Vymazat
  2. Lída Baarová... Hrozně se na ten film těším, ale nejspíš ho nestihnu, protože až budu zase v čechách, tak tu už určitě v kinech nebude :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že v tom případě to jistí Uložto s pirátským stahováním :). Ať se líbí

      Vymazat

Děkuji za Váš nádherný komentář!