A SENCE OF COLOUR



Včera jsem byla s kamarádkou na výstavě Smysl pro umění, ale o tom vlastně psát vůbec nechci. Šly jsme si po té ještě na chvíli sednout do Café Nona v budově Nové scény Národního divadla a řeč se mimo jiné stočila i také k blogu (od té doby co to tady vedu, je blog součástí hovorů téměř vždy)

Kam tím vším ale mířím? Kamarádka si všimla, že ve většině mých outfitů nosím červenou a modrou. "Nechtělo by to nějakou změnu? Třeba žlutou, tmavě zelenou a tak?" ANO, chtělo! 

Pravou ale je, že červená je má nejoblíbenější barva a modrá tvoří paradoxně většinu mého šatníku. A ať se snažím sebe líp (a já se fakt snažím), výrobci oblečení prostě namíchali modrou a většina věcí, která se mi líbí je právě v tomto tónu. No a tak se dostávám k podstatě dnešního článku. Když je teď ten leden a skoro ještě nový rok, mohla bych si dát takové módní předsevzetí (spíš výzvu), že se pokusím během roku do mého šatníku zapojit víc barev a vzorů (sekáče, těšte se!) - třeba puntíky, žlutou nebo již zmiňovanou zelenou. 

Pokud Vás zajímá, jak tohle všechno dopadne, sledujte pečlivě nejen blog a Facebook, ale i Instagram, Twitter či Pinterest, tam všude mě najdete. 

Jak jste na tom s barvami Vy? Spousta lidí se jim vyhýbá a volí jednodušší variantu - černou. Napište mi, budu moc ráda. 

Hezký zbytek dne a zítra se můžete těšit na 5 Things This Week

Karolína

PS.: děkuji L., že mě na tuto myšlenku přivedla i za hezké včerejší odpoledne

PPS.: i má Fashion nástěnka na Pinterestu je modro-červeno-šedá

PPPS.: vzhledem k tomu, že neholduji čínským obchodům s oblečením na jedno-dvě nošení, pokusila jsem se následující ukázky najít jinde. Uf, dalo mi to dost zabrat

1/ 2/ 3/ 4/ 5/ 6




4 komentáře:

  1. V mojí skříni téměř nejsou jiná trička než bílá a spolu s klasickýma černýma kalhotama se snažím alespoň o nějaký barevnější doplněk. V posledních týdnech jsou to často růžové školní desky :-)
    Zálusk si dělám na žlutou pletenou čelenku a moc ráda bych zkusila si ji vyrobit sama. Jako doplněk k černému zimnímu kabátu, myslím, ideální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doplňky jsou geniální věc, třeba korále nebo šátek.
      Žlutá členka je skvělý nápad, nedávno jsem právě viděla celočerný outfit doplněný výraznou čepicí s vypadalo to báječně!
      Ať se podaří
      K.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš nádherný komentář!