Coffee to Help


Léto 2013. Sedíme s Tyki v pražské hradčanské kavárně Starbucks, hledíme na bzučící město pod námi, upíjíme kávu a sníme. Obě toužíme jednou pracovat v krásně slunné kavárně a vdechovat vůni tohoto magického nápoje každý den, každou sekundu. Takhle vznikl před třemi lety projekt 4. dívčího oddílu Slunečnice Coffee to Help.

Celá akce nese dva cíle. Zaprvé finančně podpořit nemocné dítě z našeho okolí a za druhé naučit samotné dívky skautky činnostem přínosným pro život (navrhnout a zrealizovat část samotného projektu, mluvit s cizími lidmi v rámci obsluhy, umět připravit občerstvení a neméně důležitou práci v týmu).

No a letos pro vás chystáme již TŘETÍ ročník! V tradičním předvánočním čase od pátku 18. 12. do pondělí 21. 12. budete moci navštívit naši skautskou klubovnu a potěšit se nejen kávou a pečenými domácími dobrotami, ale hlavně dobrým pocitem z pomoci malému človíčkovi. Celý výtěžek z kavárny totiž poputuje za nemocnou Baruškou Muškovou z Třebelovic, která se narodila předčasně a trpí těžkou psychomotorickou retardací a dalšími komplikacemi. Její rodiče potřebují na zkvalitnění péče o ni speciální kočárek v hodnotě 70 000,- Kč.

Navíc si pro Vás letos skautky nachystaly pravý a nefalšovaný skautský koncert, vydají vlastní časopis a po celou dobu si budete moci zakoupit v bleším stánku nějakou knížku pro potěchu duše.
Tak neváhejte přijít! Budeme se na Vás těšit v naší klubovně na ulici Blahoslavova 1697, Moravské Budějovice pár posledních dní před Štědrým dnem.

Sledovat nás můžete také na FB, instagramu: @skaut_mb nebo webu slunecnice.orlice.mb

Nemůžete dorazit, ale chcete se zapojit a pomoci? Můžete tedy zaslat peníze na účet: 107-8023120247/0100

Karolína

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš nádherný komentář!